Art gala 2019 Amersfoort

Art gala in Flint Amersfoort met geweldige geldinzameling.

Stichting Art Gala Amersfoort heeft tot doel soelaas te kunnen bieden aan Amersfoortse kinderen van 8 tot 18 jaar, om zo hun talenten op zowel kunstzinnig als op cultureel vlak te ontwikkelen. Bij de stichting richt men zich speciaal op die kinderen, op wiens schouders het ‘geluksvogeltje’ zelden landt. Een fantastisch initiatief van deze stichting. Er wordt op allerlei manieren geprobeerd vanuit sponsoring geld bijelkaar te brengen. Iets wat ze ook goed lukt!

artgala

Art Gala2020, er is in verband met de ontwikkelingen rondom het Corona virus besloten jaargang 2020 niet te laten doorgaan.
Ment vindt het niet verantwoord om op dit moment afspraken te maken en mensen aan zich te binden zolang het niet honderd procent zeker is dat een dergelijk evenement kan doorgaan.
We snappen dat helemaal. Ik hoop weer bij de volgende editie te mogen aanschuiven!

Kijkt u vooral even op de website van Artgala om te zien wat ze doen. Wanneer en hoe men weer naar buiten treedt. Men zit er niet stil. Ze werken met meerdere partijen samen om voor kinderen uit Amersfoort de kans te bieden zich kunstzinnig en cultureel te ontwikkelen. >>>>>>>>>>

Wilt u uw evenement hebben gefotografeerd?

art gala

06-51224238