Artgala 2019 Amersfoort

Artgala in Flint Amersfoort met geweldige geldinzameling.

artgala

Artgala

Stichting Artgala Amersfoort heeft tot doel hulp te bieden aan Amersfoortse kinderen van 8 tot 18 jaar. Zo kunnen ook deze kinderen hun talenten ontwikkelen op kunstzinnig en op cultureel vlak.
Bij de stichting richt men zich speciaal op die kinderen, op wiens schouders het ‘geluksvogeltje’ zelden landt. Een fantastisch initiatief van deze stichting. Er wordt op allerlei manieren geprobeerd vanuit sponsoring geld bij elkaar te brengen. Dat wat lukt ze ook goed! Vele kunstenaars uit Amersfoort en omgeving hebben een werk ter beschikking gesteld voor een veiling waarvan de opbrengsten worden aangewend om de stichting te helpen. Met een heuse veiling worden de stukken geveild.
Wat natuurlijk resulteert in een mooie verkoop waarbij iedereen elkaar de loef probeert af te steken door zo hoog mogelijk te bieden.

Artgala 2020, er is in verband met de ontwikkelingen rondom het Corona virus besloten jaargang 2020 niet te laten doorgaan.
Ment vindt het niet verantwoord om op dit moment afspraken te maken en mensen aan zich te binden zolang het niet honderd procent zeker is dat een dergelijk evenement kan doorgaan.
We snappen dat helemaal. Ik hoop weer bij de volgende editie te mogen aanschuiven!

Kijkt u vooral even op de website van Artgala om te zien wat ze doen. Wanneer en hoe men weer naar buiten treedt. Men zit er niet stil. Ze werken met meerdere partijen samen om voor kinderen uit Amersfoort de kans te bieden zich kunstzinnig en cultureel te ontwikkelen. >>>>>>>>>> contact