Bruiloftsfotografie tot ver overzee

Bruiloftsfotografie is een bijzondere vastlegging van een intiem moment.

Dat gold ook voor het vastleggen van de bruiloft van goede vrienden uit India en Nederland.  The Wedding in India in 2015, een fantastisch fotoavontuur. En wat een land, dat India. Een uitgebreide bruiloft van liefst 4 dagen! Wat een eer om daar te mogen zijn. Bruiloftsfotografie tot ver buiten de grenzen van Europa.

bruiloftsfotografie

Het was er warm, mooi, apart, lux en fantastisch bij dit grote feest in India.  Een bruiloft fotograferen is een bijzondere vastlegging van een intiem moment. Zelden is een internationale tocht naar een ver land met zoveel verschillen gemaakt. 
Deze sprekende reportage van een stel  uit Holland en uit India, een gemengd huwelijk dus, werd in vier volle dagen gevierd.
Met prachtige kleren, mooie kleuren, zon, heerlijk eten en een geweldig feest tot diep in de kleine uurtjes.
Wat is er leuker dan een aparte bruiloft te vieren? Misschien een aparte locatie? Een aparte manier? Dat geeft mij in ieder geval de boost een prachtige reportage te maken. Laat het me daarom weten als je de bruiloft buiten het boekje wilt hebben vastgelegd. Deze bruiloftsfotograaf is er klaar voor!

Ook de reis in India is uitgebreid vastgelegd. Mooie momenten. Armoede en rijkdom. Naast elkaar. Door elkaar heen.. Een reis per trein. De drukte. Een land wat mijn hart heeft gestolen. India.
Ik snap natuurlijk dat niet iedereen in India trouwt. Een mooie en aparte of speciale bruiloft kan ook in Nederland. Laat van u horen en we bekijken samen de ultieme mogelijkheden!
Bruiloftsfotografie is een bijzondere vastlegging van een intiem moment.