Maxlito Shoes recent geopend in Ede

Maxlito Shoes heeft de deuren recent geopend in Ede en is nu al een begrip.

Met vestiging in Maxlito Shoes aan de Grotestraat 25 in Ede ( voormalige pand van Manfield) heeft Ede er een prachtige schoenenzaak bij: Kwaliteitsschoenen voor hem en haar, ook voor hen die wat moeilijkere voeten hebben.
De collectie is wordt steeds  verder uitgebreid. U vindt hier aantrekkelijke geprijsde kwaliteitsschoenen in het midden-en hoger segment. Voor de man ( o.a: Floris van Bommel) en voor de vrouw, van trendy nieuwe sneakers en cowboylaarzen, prachtige elegante pumps tot sportieve en toch vrouwelijke comfortschoenen.

maslito shoes

De winkel onderscheidt zich door de persoonlijke  “touch” van Ida. Zij doet veel inspiratie op tijdens de vele binnen-en buitenlandse beurzen. Een weerklank  hiervan vindt  u terug in de uitgebreide collectie. Het is niet alleen om zo af en toe naar Ede te gaan, het is een ervaring om vervolgens bij Maxlito naar binnen te lopen!

Nieuwe collecties gaan vaak samen met een live optreden verzorgd door Jimmy Glassmacher. Hij zorgt voor de sfeervolle  muziek en voor diverse muzikale gasten!

Volg ons op Facebook

Terug De Nozem Fotografie Amersfoort