Mini Crowdfunding exposities de Nozem Fotografie Amersfoort

Mini Crowdfunding exposities de Nozem Fotografie Amersfoort

Crowdfunding
Met deze mini crowdfunding wil de Nozem Fotografie Amersfoort zich aansluiten bij 033Fotostad, het DNA van 033, oftewel Amersfoort. Een unieke fototentoonstelling door de hele stad van Amersfoort geïnitieerd door 033Fotostad. Op 4 locaties, te weten: Stadscafé Amersfoort, Het Nonnetje Drinken & Eten, De Observant en Flint Amersfoort zullen een 15tal foto’s te zien zijn op groot formaat, genomen tijdens diverse speciale gelegenheden. De exposities zullen te zien zijn van 26-08-2018 / 27-10-2018 tijdens het 033 Fotofestival, Het DNA van 033.

Locaties. (klik op de foto voor meer info).

mini crowdfunding
Stadscafé Amersfoort

Het stadscafé Amersfoort is verrezen uit het diepste DNA van Amersfoort. Immers, daar was jarenlang de Karseboom gevestigd. Eerst een Hotel Restaurant en later als het beroemdste jongerencafé van Amersfoort. Toen dit werd gesloten en de huidige eigenaars hun plannen hadden gesmeed werd er hard verbouwd. Deze verbouw is vastgelegd door de Nozem Fotografie Amersfoort. Dit leverde regelmatig aardige beelden op welke zijn vastgelegd door de Nozem tijdens de ongeveer een half jaar durende intensieve verbouw.

mini
De Observant Amersfoort

Muziek fotografie binnen het DNA van 033, met name in Het Nonnetje Drinken en Eten en de Observant in Amersfoort, waar de Nozem bijna altijd is te vinden tijdens de concerten om deze vast te leggen.

mini crowdfunding
het Nonnetje Drinken & Eten

Beide café’s zorgen voor een eigen en unieke  muziek samenstelling waarmee ze al jaren het Amersfoortse publiek plezieren. Het zijn vaak grote namen die je  tegenkomt in deze mooie en gezellige etablissementen en er wordt aan jong en opkomend talent de mogelijkheid geboden een podium te betreden.

mini crowdfunding
Flint Amersfoort

Flint Amersfoort. Theater en Congrescentrum. Al meer dan 40 jaar het culturele Theater hart van Amersfoort voor de grotere theater producties. Er is daar altijd iets te beleven.

Het is dan ook een hele eer om samen met deze ondernemingen met deze kleine maar zeker leuke expositie naar buiten te kunnen treden.

Steun
Er is echter wat extra geld nodig om de expositie helemaal financieel rond te krijgen. Waar de exploitanten genereus een groot deel voor hun rekening nemen rest er nog een bedrag om financieel helemaal rond te komen. Daarvoor vraag ik aan het DNA van Amersfoort de hulp met deze mini crowdfunding actie. Er is totaal een bedrag nodig van totaal € 2800,00. Daarvan is op dit moment ongeveer de helft gedekt. De rest probeer ik via deze actie bij elkaar te krijgen.

Mocht u het leuk vinden dat deze tentoonstelling plaats vindt op deze vier prachtige locaties in de binnenstad van Amersfoort, dan vraag ik u vriendelijk om een bedrag te doneren. Indien u dat wenst of als u vanuit een bedrijf doneert, dan zal ik een mooie link plaatsen op mijn site onder verwijzing van uw donatie. Zou u het leuk vinden één tentoongestelde foto te kopen dan kan dat tijdens de exposities. Foto wordt dan speciaal voor u gereserveerd. Info bij de exposities.

Na uw donatie krijgt u automatisch een uitnodiging voor de “openingswandeling” op woensdag 29 augustus vanaf 16:00 uur. Is super als u erbij bent!

Het spreekt voor zich dat ik uw bijdrage ontzettend waardeer!

Doneren, let op systeem kan vanaf €2,00 aan!

Mijn donatie € -
Mini Crowdfunding bij de Nozem Fotografie Amersfoort

Sponsors op dit moment:

Observant Amersfoort

Stadscafé Amersfoort

Nonnetje Drinken en Eten Amersfoort

Flint Theater Amersfoort

In een latere update houd ik u op de hoogte van de vorderingen van deze fundingsactie. Ook zal een nieuwsbrief gaan verschijnen.

De gekozen foto’s zullen in de genoemde periode te zien zijn tijdens de openingstijden van de betreffende locaties!

De Nozem Home