Musiom | Huis voor hedendaagse kunst

Musiom, een nieuw museum in Amersfoort, met een verrassende diversiteit aan kunst.

musiom

musiom

Met de komst van het Musiom in Amersfoort is het centrum een museum met een hoge standaard rijker geworden. Gevestigd aan de rand van het historisch centrum van Amersfoort is het werk van gerenommeerde Nederlandse kunstenaars te bewonderen, die allemaal zijn geboren rond de jaren ’50.
Naast stukken uit de vaste collectie zijn er per jaar drie tentoonstellingen te zien rond een bepaald thema of waarin enkele kunstenaars centraal staan. Op de eerste etage van het museum bevindt zich onze galerie, waar kunst te koop is van de deelnemende kunstenaars. Het is in ons museum lekker rustig en we hebben de afgelopen maanden geen probleem gehad de richtlijnen van het RIVM te hanteren. Toch is het helaas weer verplicht om voor uw bezoek te reserveren.
>>>>>Lees meer op de site.
De recente uitbreiding met het Atelier is nog meer reden het mooie gebouw en de mooie tentoonstellingen te bezoeken! Ondanks de coronamaatregelen is het Musiom gewoon geopend. Wel even reserveren via de site. Van een bezoek aldaar heeft u geen spijt! Sterker nog u gaat weer terugkomen.