Premiëre Finally

Premiëre Finally gepland op zondag middag, 13 maart in Theater & Filmcafé De Lieve Vrouw in Amersfoort

Wat begon als een kleine uitdaging voor een docu van 10 minuten, is verworden tot een leuke film van ongeveer 31 minuten. Gesprekken, beelden en een klein verhaal. We azijn er dan ook trots op als team het resultaat voor het eerst in Nederland te mogen vertonen als een heuse Nederlandse Premiëre!
Dit is de link om tickets tegen een speciaal gereduceerd tarief te kopen.
We gaan natuurlijk ook nog voor de distributie bij andere platforms. En, niet te vergeten, Finally zal zeker nog in Suriname gaan worden vertoond!
Buiten de premiëre om is er ook nog de mogelijkheid, om,. indien je de vertoning van Finally bijwoont, een speciale korting te verkrijgen voor het heerlijke, Musica Mundo Series muziekprogramma van Kiala & the Afroblaster.

Premiëre Finally
PREMIERE FINALLY

HET PROGRAMMA IS ALS VOLGT:
* 13:30 uur Inloop Theater café;
* 13:45 uur inloop zaal;
* 14:00 uur welkomswoord;
* 14:15 uur start film;
* 14:46 uur einde film;
* 14:46 Q&A;
* 15:00 Einde programma, Theatercafé.
*16:00 Start Kiala & The Afroblaster*

  • Voor mensen die naar Finally zijn geweest, bestaat er de mogelijkheid te reserveren voor Kiala & The Afroblaster. Een uniek muziekprogramma van de stichting ArteGanza- Musica Mundo. Des te leuker omdat in Finally een leuk interview van Hassan Elammouri wordt gepresenteerd. Het muziek programma duurt ongeveer 2 uur. Het is uitermate leuk om mee te maken! Het werkt als volgt:
    Je koopt tickets voor Finally (HIER).
    Je koopt hetzelfde aantal tickets voor Kiala & The Afroblaster (HIER).
    Je stuurt mij een bericht van het aantal tickets wat je hebt gekocht voor Finally en voor Kiala & the Afroblaster met je rekeningnummer. Ik stort later een bedrag terug op je rekening van € 5,00 per combiticket. (Finally- Muziekprogramma).

    LET OP TICKETLINKS VOLGEN!