Sport als onderdeel van je leven

de nozem fotografie amersfoort | sport

Gezondheid staat nauw eenmaal nummer één. Als het goed is tenminste. Men zegt altijd dat met sport je langer leeft. Lopen, voetballen, zwemmen, er is zoveel. Sporten buiten en sporten binnen. Ook hier is voor de fotograaf een wereld geopend van mooie momenten. Momenten waarin je kan zien dat de sporter alles inzet voor een mooie prestatie. Die hoeft niet eens de hoogste te zijn die er is in de wereld. Gewoon, voor je zelf of voor je team.

Sporten is gezond, zoveel is wetenschappelijk wel bewezen. Al enige tijd leg ik de nodige sportieve momenten van diverse activiteiten vast. Leuk om te doen, mooi om te kijken en te zien waartoe mensen bereid zijn. Waar het vaak niet alleen maar om winnen gaat maar waar de persoonlijke prestatie meer en meer centraal staat. Niet alleen om af te vallen, kilo’s kwijt te raken maar gewoon omdat het je leven meer inhoud geeft.
Geniet mee met de door de Nozem vastgelegde platen over sport en wat met sport te maken heeft! Wil jij nou ook een leuke teamfoto, wedstrijd foto, groepsfoto of gewoon een leuk “event” vanuit de sport gefotografeerd?