‘t Nonnetje drinken, eten en meer

‘t Nonnetje drinken, eten en meer staat bekend in Amersfoort voor de hoge kwaliteit muziek op de donderdag avond en de zondag middag.

Al sinds jaar en dag timmert ‘t Nonnetje in Amersfoort (1980) hard aan de weg als het op muzikale programma’s gaat. Jeroen van de Weij, zelf ook muzikant, tekent voor de programmering in deze gezellige gelegenheid.

't nonnetje
”T’t nonnetje

Het bedrijf is gevestigd in drie panden in de historische binnenstad.  Beschut in de schaduw van de machtige Sint Joriskerk, gelegen aan het meest intieme plein van Amersfoort, de Groenmarkt. In 2004 zijn het restaurant en café samengevoegd onder één naam. Goed te bereiken, midden in de historische stad, centraal in het land.
Corona heeft ook hier natuurlijk toegeslagen. Maar ‘t Nonnetje zal “Nonnetje niet zijn als ze van deze armoedige tijd een positieve draai maken. “Nonnetje Drinken, eten en meer gaat op de schop. Er zal veel worden veranderd! Of de naam hetzelfde blijft is ook nog niet zeker. Eén ding is wel zeker, ze komen terug. Hoe? Dat wordt de grote verrassing.

Bekijk hier de foto’s van de meest recente en vaak  interessante optredens van diverse  bands.