Uitvaart fotografie

Uitvaart fotografie | Herinnering in Beeld is een aparte vorm van fotografie.

Uitvaart fotografie

Sinds 2015

Op deze site staan alle ins en outs over de mogelijkheden van uitvaart fotografie en de daaraan verbonden website. Het is een discipline die nog niet vanzelfsprekend is binnen onze samenleving. We maken overal foto’s van, huwelijk, kinderen, vakanties eigenlijk van het hele leven. Maar ook de dood, hoe vreselijk vaak ook, hoort bij het leven. Kijk eens op de website van Herinnering in Beeld om u te overtuigen van dit voor mij zekere feit!
Herinnering in Beeld is onderdeel van De Nozem Fotografie Amersfoort.
Uitvaartfotografie is een prachtige vorm van fotografie. Een uitgebreide uitvaartreportage is een manier om verdriet een plaats te geven. Nu, later. Op elk moment dat u ernaar verlangt deze momenten her te beleven. Voor u als nabestaande, uw kinderen, familie in het buitenland. Met Herinnering in Beeld als uitvaart fotograaf, is er meer mogelijk dan ik hier beschrijf. De mogelijkheid van een herinneringsportret. De opbaring, de uitvaart zelf.
De receptie. Alles is mogelijk. Eén ding staat centraal en dat is een mooie en integere uitvaartreportage.
Ik nodig u dan ook van harte de site te bezoeken en te bekijken, schroomt u vooral niet met al uw vragen bij mij te komen!
Contact.