Wandelen op initiatief van het VVV

de nozem fotografie amersfoort | fotograaf amersfoort | fotograaf met passie | foto's zeggen zoveel meer

Wandelen is niet alleen gezond, het brengt je ook dichter bij de kunst!

Dat je een kunstroute kan combineren met wandelen heeft VVV Amersfoort wel bewezen. Vanaf donderdag is er een prachtige wandeling uitgezet voor jong en oud. Op het pad van deze wandeling kom je bij diverse locaties, waar je in de etalages van die locaties diverse uitingen van diverse kunstenaars kan bewonderen.
Veel mensen kunnen naast de broodnodige beweging in deze vreselijke C tijd, genieten van mooie foto’s, sculpturen , gedichten en andere kunstzinnige uitingen.
Ik ben er als De Nozem Fotografie natuurlijk super trots op dat er op twee locaties in deze route werk van mij is te bezichtigen!
Te zien bij ‘t Nonnetje drinken & eten en Stadscafé Amersfoort

wandelen in Amersfoort
Southern Avenue live at Groenmarkt Amersfoort


Tijd voor je Rondje Kunst & Beweging!
Laat je fantasie de vrije loop tijdens je rondje kunst & beweging in hartje Amersfoort!
Kunst vind je natuurlijk in musea, maar nu ook in de buitenlucht. Haal een frisse neus en ontdek tegelijkertijd prachtige kunstwerken in het centrum van Amersfoort. Van omgetoverde etalages tot gedichten op de muren van de stad. Alle kunstwerken zijn gemaakt door Amersfoortse kunstenaars. Verwonder je, laat je verrassen en laat je fantasie de vrije loop! Tijd voor een rondje kunst & beweging? Zeker weten! En het is nog gratis ook. Je komt alles te weten over de kunstwerken en kunstenaars via het scannen van QR-codes tijdens de wandeling. (bron @tijd voor Amersfoort>>>>>>>>).