Websites door en van De Nozem

de nozem fotografie amersfoort | websites | blauwdruk

Websites van De Nozem Fotografie gemaakt in WordPress.

De Nozem Fotografie Amersfoort maakt zo af en toe ook websites. Natuurlijk om te beginnen de eigen websites van het bedrijf, De Nozem Fotografie Amersfoort.
Als fotograaf uit Amersfoort is uiteraard het belangrijkste de fotografie. Ook is de fotografie onlosmakelijk verbonden met de presentatie van het bedrijf. Iedere website zonder een mooie en scherpe foto is niet volledig. Websites leven met en door fotografie. Het leek me dus mooi om ook de ontwikkeling binnen het bouwen van een mooie site goed te volgen.
Waaraan voldoet een mooie website? Helderheid, duidelijkheid, volledige informatie en niet te vergeten goede vindbaarheid op Google.
Dat laatste is niet mijn “niche” maar wel een uitdaging.
Door de juiste woorden te kiezen, de juiste kopteksten en de juiste tags op de goede plek. Voor een goeie SEO tekst kan je ook naar een gespecificeerd bedrijf gaan natuurlijk.
Alles heeft zo zijn prijs.

Meerdere websites heeft de Nozem al mogen maken. Als grootste voorbeeld natuurlijk die van de Nozem zelf. Daarnaast de website van Herinnering in Beeld. Deze is geheel geënt op uitvaartfotografie. Als uitvaart fotograaf wil ik me hiervoor apart profileren. Profileren als fotograaf Amersfoort. Deze aparte discipline vraagt meer dan alleen een camera. Het vraagt inlevingsvermogen, integriteit en kunnen fotograferen onder vaak lastigere omstandigheden.
De website van Herinnering in Beeld is daarom anders gemaakt dan die van de Nozem.
Ook is daar de site van Theaterfotograaf. Deze heb ik gemaakt om vooral de Theaterfotografie onder de aandacht te brengen. Met zoveel plezier ben ik in theater, om se sfeer te voelen en de vele mooie producties vast te leggen. Als theaterfotograaf krijg je bij uitstek de mogelijkheid alles vast te leggen. Niet alleen wat er op toneel gebeurt maar de hele sfeer. Zeker als er toestemming is om achter de coulissen te fotograferen kan mijn moment niet meer stuk.

Ook een aantal andere sites zijn door mij “ontworpen”. Sites met hetzelfde basis principe. Duidelijk en helder. Kijk eens op de coaching pagina van Nannie Putters. Of op de site van ViaVia Haarstudio. Een goed bevriende kapper in Baarn.
Vind je het nu ook leuk om een nieuwe website te hebben? Maak dan contact met De Nozem Fotografie Amersfoort en we bekijken alle mogelijkheden. Ik ben transparant en zeg ook eerlijk als jullie wensen te ver gaan. Wat ik niet kan, is wellicht altijd nog mogelijk bij een andere website bouwer!