Bruiloftsfotografie

Bruiloftsfotografie

Bruiloftsfotografie

Dat gold ook voor het vastleggen van de bruiloft van goede vrienden uit India en Nederland.  The Wedding in India in 2015, een fantastisch fotoavontuur. En wat een land, dat India. Een uitgebreide bruiloft van liefst 4 dagen! Wat een eer om daar te mogen zijn. Bruiloftsfotografie tot ver buiten de grenzen van Europa.
Het was er warm, mooi, apart, lux en fantastisch bij dit grote feest in India.  Een bruiloft fotograferen is een bijzondere vastlegging van een intiem moment. Zelden is een internationale tocht naar een ver land met zoveel verschillen gemaakt. 
Deze sprekende reportage van een stel  uit Holland en uit India, een gemengd huwelijk, werd in vier volle dagen gevierd.
Met prachtige kleren, mooie kleuren, zon, heerlijk eten en een geweldig feest tot diep in de kleine uurtjes.
Wat is er leuker dan een aparte bruiloft te vieren? Misschien een aparte locatie? Een aparte manier? Dat geeft mij in ieder geval de boost een prachtige reportage te maken. Laat het me daarom weten als je de bruiloft buiten het boekje wilt hebben vastgelegd.

Een jarenlange ervaring als bruiloft fotograaf in en rondom Amersfoort (bij Paul de Smalen en Jos Ruijssenaars) staat garant voor het maken van de juiste plaatjes op het juiste moment. Verder met de ervaring als evenementen fotograaf geven mij het voordeel dat ik naast al die belangrijke momenten ook “out of the box” fotografeer. Een gevarieerde bruidsreportage als resultaat!
Deze bruiloftsfotograaf is er klaar voor!
Kies voor uw huwelijksfotograaf: De Nozem fotografie Amersfoort.

Ook de reis in India is uitgebreid vastgelegd. Mooie momenten. Armoede en rijkdom. Naast elkaar. Door elkaar heen.. Een reis per trein. De drukte. Een land wat mijn hart heeft gestolen. India.
Ik snap natuurlijk dat niet iedereen in India trouwt. Een mooie en aparte of speciale bruiloft kan ook in Nederland. Laat van u horen en we bekijken samen de ultieme mogelijkheden!
Bruiloftsfotografie: een bijzondere vastlegging van een intiem moment.