Evenementen fotografie

Evenementen, we kennen ze allemaal. Grote en kleinere.

de nozem fotografie amersfoort evenementen fotografie

We komen graag bij elkaar. Om dingen te met elkaar mee te maken, vergaderingen, bruiloften, pensioneringen of gewoon met bedrijf evenementen.
Er zijn genoeg gelegenheden te bedenken waarbij er veel mensen worden uitgenodigd.
Het mooie is dat we daar zijn met meestal in grote getale aanwezig zijn.
Als organisator van een dergelijk evenement ben je intensief bezig met het wel en wee van de gasten. Hebben ze het naar hun zin? Zijn ze tevreden? Komen de artiesten, indien aanwezig, op tijd?

Of het nu om een sportief evenement gaat, een feestelijk, muzikaal of een familie evenement, De Nozem Fotografie wil het graag vastleggen. Denk eens in dat je als organisator na afloop geen beelden hebt. Of alleen wat beelden her en der gemaakt door voorbijgangers. Geen kwaad daarover! Het is echter beter dit te laten doen door iemand met enige ervaring. Die er midden in staat. Die ook de details eruit kan pakken. Waarvan je later kan zeggen dat je blij bent met het gemaakte beeld materiaal!
Onderschat het niet. Vaak heb ik gehoord dat het niet nodig was een fotograaf in te huren. Daarna bleek dat er niet genoeg materiaal voorhanden was om via sociale media, of op websites de herinneringen te delen. En dan is het te laat.

Evenementen zijn van alle tijden. Mensen komen graag bij elkaar. Als fotograaf is het heerlijk “mee ” te bewegen in de sfeer van het evenement en zo de sfeer van een evenement vast te leggen.
Ik was als fotograaf te gast bij :
Artgala, Rabobank Jazz, Jazz Leusden, ArteGanza, Flint Theater Amersfoort, Theaterschool de Springplank, Fluor, Marathon Amersfoort, De Paltz (Herman van Veen), Dias Latinos, Spoffin Gaypride, Free a Girl , Flirting with the Blues, Franje, Gluren bij de Buren en nog veel meer. Bovenstaande compilatie geeft hiervan een aardig beeld.