Evenementen fotografie

Evenementen fotografie

We komen graag bij elkaar. Om dingen met elkaar te vieren, te delen, voor vergaderingen, bruiloften, pensioneringen of gewoon met bedrijfsevenementen.
Er zijn genoeg gelegenheden te bedenken waarbij er veel mensen worden uitgenodigd.
Het mooie is dat we daar zijn met meestal in grote getale aanwezig zijn.
Als organisator van een dergelijk evenement ben je intensief bezig met het wel en wee van de gasten. Hebben ze het naar hun zin? Zijn ze tevreden? Komen de artiesten, indien aanwezig, op tijd?
Of het nu om een sportief evenement gaat, een feestelijk, muzikaal of een familie evenement, De Nozem Fotografie wil het graag vastleggen. Denk eens in dat je als organisator na afloop geen beelden hebt. Of alleen wat beelden her en der gemaakt door voorbijgangers. Geen kwaad woord daarover! Het is echter beter dit te laten doen door iemand met ervaring. Die er midden in staat. Die meebeweegt. Die ook de details eruit kan pakken. Waarvan je later kan zeggen dat je blij bent met het gemaakte materiaal!
Onderschat het niet. Vaak heb ik gehoord dat het niet nodig was een fotograaf in te huren. Daarna bleek dat er niet genoeg materiaal voorhanden was om via sociale media, of op websites de herinneringen te delen. En dan is het te laat.

Evenementen zijn van alle tijden. Mensen komen graag bij elkaar. Als fotograaf is het heerlijk “mee ” te bewegen in de sfeer van het evenement en zo de sfeer van een evenement vast te leggen. Ik was als fotograaf o.a. te gast bij :