Fluor meer dan 25 jaar het poppodium van Amersfoort

FLUOR is al ruim 25 jaar het poppodium van Amersfoort en omstreken, met een breed aanbod aan (pop)concerten en danceparty’s op het programma.

Daarnaast vind je er popcultuur in de breedste zin van het woord: muzikale films, exposities, cultuureducatie en talentontwikkeling zoals Muzikantendag on tour.
FLUOR, voorheen Podium De Kelder, is in de zomer van 2015 verhuisd naar het nieuwe pand in het gebied van de voormalige Prodentfabriek, een creatief gebied in Amersfoort met vernieuwers, aanpakkers en veroveraars. Voor meer informatie: www.denieuwestad.nl.

fluor

Naast de reguliere programmering is de locatie beschikbaar voor externe programmering en verhuur aan het bedrijfsleven. FLUOR beschikt over een professionele crew en een compleet licht- en geluidssysteem voor alle typen evenementen. Het podium is gevestigd aan Oliemolenhof 22, vlakbij het Eemplein, en heeft ruime parkeermogelijkheden voor auto en fiets voor de deur. Het podium is op slechts tien minuten loopafstand van het Centraal Station Amersfoort, en heeft een capaciteit van in totaal 600 personen. (@Fluor).

De Nozem Amersfoort Fotografie | Peter Putters , muziek fotograaf,  komt regelmatig op deze locatie (en in de Nieuwe Stad) om concerten e.d. vast te leggen.