Observant Zalenverhuur

Observant grenzend aan de rand van de oude binnenstad

Observant

Aan de rand van de historische binnenstad van Amersfoort biedt Stadscafé de Observant de ruimte. Voor iedereen. Van zakelijke ruimte voor een congres of event tot een sfeervolle ruimte voor een trouwpartij of ander feest. Centraal gelegen en optimaal bereikbaar. Ruimte voor grote groepen, maar ook voor kleine. Zo biedt De Observant ook de ruimte aan een zelfstandig ondernemer die in het café z’n laptop openklapt en aan het werk gaat. Ruimte voor muziekliefhebbers die op woensdagavond naar live optredens komen kijken en luisteren. Ruimte voor exposities van vaak lokale kunstenaars. En natuurlijk ruimte voor u om de krant te lezen en een perfecte cappuccino te drinken, met aandacht bereid door een van onze barista’s.
De Observant biedt iedereen de ruimte om zelf in te vullen. Gastvrijheid zit letterlijk bij al onze medewerkers in het bloed.

De 3 grootste vergaderzalen beschikken over karakteristieke hoge plafonds en ademen daardoor nog steeds de sfeer van het klooster uit. De overige 4 vergaderzalen combineren de sfeer van het oude klooster met moderne faciliteiten. Er is tevens een gezellig Grand Café en een sfeervolle, rustieke binnenplaats @Observant >>>>>>>LEES VERDER