Stadscafé Amersfoort groot succes

Stadscafé Amersfoort heeft een succesformule in handen.

stadscafe amertsfoort

Een mooie en ruime zaak, gesitueerd in het centrum van Amersfoort. De locatie is markant: De “oude” Karseboom.  Heel vroeger een Hotel Restaurant, later omgetoverd tot jongeren café wat een lange geschiedenis heeft en nu verworden en verbouwd tot één van de mooiste Horecabedrijven van Amersfoort. STADSCAFÉ Amersfoort.

Het Stadscafé heeft een grote en ruime ingang over de gehele breedte van de voorpui. In de winter kan deze dicht maar is ook geheel open te zetten. Een heldere glazen wand staat een meter of 3 naar binnen garant voor de warmte in het café in de winter. De lichte en moderne inrichting is met jugendstil achtige elementen geaccentueerd. De zaak loopt ver door naar achter en is door zijn huiselijk karakter voor iedereen toegankelijk. Een grote minder validen toilet zit achter in de zaak. Voor een toilet bezoek kan iedereen verder naar de eerste verdieping waar de keurig verzorgde toiletten zich bevinden.
Een juweel van een bedrijf, op een prachtige locatie, het Onze Lieve Vrouwekerkhof, centrum van Amersfoort. Een groot, ruim en Frans aandoend terras maakt het helemaal af. Met een geweldig team wat vanaf de ochtend tot de late avond werkt.