Familieportret

Familieportret van de hele familie, zo leuk om cadeau te doen!

Familieprortet van het hele gezin

Bent u op zoek naar familieportret fotograaf in Amersfoort?
U heeft deze hier gevonden. Graag ga ik met u en of met uw familie op stap om een mooie serie te maken op locatie. Dat kan in het bos zijn of een plek die u zelf heeft uitgekozen.Door het maken van een familieportretten krijgt de gefotografeerde familie een prachtige herinnering voor later.
Het fotograferen van een familie is een leuke en specifieke bezigheid. We nemen er dan ook uitgebreid de tijd voor zodat een mooie foto het resultaat wordt!
Wilt u samen mooi op de foto als gezin? Het kan binnen en buiten. We kiezen er een mooie dag voor uit en een mooie locatie waar we afspreken. Samen maken we een foto die sprekend is. Waarop u zich herkent als gezin. We rusten niet voordat we de goeie foto hebben gemaakt.
Als gezin en misschien ook individueel. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Maak daarom snel uw afspraak met De Nozem Fotografie Amersfoort. Er zijn zoveel gelegenheden om het voor te doen.
Kijk eens naar Moederdag, verjaardagen, kerst en sinterklaas. Je kan een mooi portret cadeau doen. Of gewoon voor jezelf van je kinderen!
Hieronder een aantal voorbeelden  door de Nozem fotografie|  Peter Putters familie portretfotograaf gemaakt.