Flint Theater Amersfoort voor theater, muziek en events

Flint Theater in Amersfoort brengt  vele en bijzondere producties op het grote toneel van Amersfoort.

Samen met Theater de Lieve Vrouw is Flint Theater toonaangevend voor wat er in Amersfoort ten tonele wordt gebracht.  Niet alleen theater maar ook veel muziek en evenementen is er te bezoeken.
Flint heeft twee grote zalen: de Rabobank Theaterzaal en de AFAS zaal. Door de honderden lampen, de rode stoelen en de fluwelen gordijnen krijgt u zodra u de Rabobank Theaterzaal binnenstapt direct dat échte theatergevoel. Deze zaal heeft zo’n 800 stoelen en hier vinden de meeste theatervoorstellingen plaats. De AFASzaal heeft een industrieel uiterlijk maar is om te toveren tot elke gewenste sfeer. Hier passen zo’n 600 zitplaatsen in theateropstelling. Tevens heeft Flint beschikking over een zaal in de Amersfoortse binnenstad: de Sint Aegtenkapel. Deze sfeervolle historische zaal biedt plaats aan zo’n 130 bezoekers, en wordt voornamelijk gebruikt voor klassieke concerten.

flint

Het gebouw van Flint kent een rijke historie. In de zomer van 2014 is het pand vernieuwd, voor een geheel nieuwe beleving van het gebouw en meer mogelijkheden in de verschillende ruimtes meer lezen>>>>>>>>>(@Flint).

De Nozem Fotografie Amersfoort, Peter Putters heeft hier als theater fotograaf, meerdere keren activiteiten vastgelegd en is tevens beschikbaar om uw evenement (hier) te fotograferen.

Theaterweekend KIDS 2019. Hier zal de beloofde link verschijnen van de foto’s gemaakt van uw kinderen op zondag 27 januari in Flint.

U kunt hier uw foto’s downloaden!

Diverse evenementen.

Flint Theater feest 40 jaar

Kampvuur sessie Flint & theater Trek in samenwerking met Singerssonwriters Gilde