ArteGanza Connecting Cultures

de nozem fotografie amersfoort

ArteGanza Connecting Cultures start met het festival Musica Mundo in juni als eerste weer een openlucht festival. Een festival met zinderende en verrassende muziek uit alle windstreken. Een ooi en bijzonder muziekprogramma zal in drie dagen aan het publiek van Amersfoort worden gepresenteerd.
Zoals gezegd, muziekvormen uit alle windstreken. Marokkaanse en Afrikaanse zullen klinken op een groot podium in het centrum van de stad Amersfoort.
De stichting ArteGanza is al jaren present op de Amersfoortse podia.
Met diverse gevarieerde programma’s maakt ArteGanza deel uit van een kleurrijke programmering binnen de Amersfoortse cultuur wereld.
Het heeft lang geduurd voordat de stichting ook echt de gerespecteerde plek kreeg die het verdient. Dat met de perikelen rondom het Corona virus, heeft het deze instelling niet altijd makkelijk gemaakt.

De stichting heeft altijd volgehouden. Met bestaande concepten zoals Talentscout en Women Unlimited hielden ze vol. Met een nimmer aflatende energie en enthousiasme hield Hassan Elammouri vast aan zijn idee. Zeker wetend dat op enig moment het succes hem zou gaan toelachen.
In 2022 staat er een mooi festival in de steigers. Musica Mundo zal in vol ornaat verrijzen op Het Lievevrouwekerkhof in Amersfoort. Drie dagen lang gaat het Amersfoortse publiek kennis maken met een keur aan artiesten. Muziek en dans. Met een rijk programma aan muziek uit diverse culturen.
Uiteraard gaat de Nozem Fotografie daar het beeld materiaal van verzorgen!
ArteGanza Connecting Cultures bestaat volgend jaar 2021 vijftien jaar. Een moment om bij stil te staan, zoveel is zeker.