Portretten De Nozem Fotografie

de nozem fotografie amersfoort

Portretten vanaf de kleinsten tot de oudsten. Vergeet niet dat we per seconde veranderen. Iets wat we niet zien. Een foto legt het onherroepelijk vast!

Portretfotografie vanaf de kleinsten tot de oudsten. Vergeet niet dat we per seconde veranderen. Iets wat we niet zien. Een foto legt het onherroepelijk vast! Bij portretfotografie is het niet alleen het in beeld brengen van de “geportretteerde”.  Veel meer nog  het karakter van de in beeld gebrachte persoon herkenbaar te laten zijn.
Een leuke uitdaging dus waarmee ik me heel graag bezig hou. Portretten van mensen.

Of dit nu buiten is of in een studio omgeving dat maakt niet uit. Belangrijk is dat u zich als “model” op uw gemak voelt. Graag ga ik met u alle mogelijkheden langs. We shooten één op één. Mocht u het echter prettiger vinden iemand bij de shoot uit te nodigen dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Portretfotografie is de enige discipline welke ik ook bereid ben te doen onder zogenaamde TFT afspraken. Ook is er de mogelijk een “MUA” uit te nodigen. Iemand die de visage op zijn of haar naam zet. Voordat we gaan fotograferen nemen we goed door wat we gaan doen.
Ga naar PORTRETFOTOGRAFIE