Theaterschool de Springplank

Theaterschool de Springplank. Een begrip in Amersfoort en omgeving. Met verve wordt hier het prachtige theater vak aan jong en oud bijgebracht. Via cursussen zang en theater krijgen de leerlingen op een hoog niveau les. Natuurlijk niet alleen om het lesgeven. Doordat de initiators (Marc Beelen en Barbara van Lint en danslerares Elleke Damlacher) van deze theaterschool al jaren ervaring hebben in het vak, weten ze als geen ander de kneepjes van het vak door te geven. Hoe kan het ook anders met een van de Ende achtergrond!

Maar er is meer. De school geeft niet alleen les Ze zijn zeer maatschappelijk verbonden met alle “wereldse” problemen. Men kijkt over de landsgrenzen heen.
Het is niet voor niets dan Theaterschool de springplank een ANBI status heeft verkregen.
Met deze school, gevestigd in het gebouw van Theater Flint Amersfoort is er centraal in Nederland een onvoorstelbaar leuke mogelijkheid voor jeugd en ouderen, een theater opleiding te volgen p maat. En als klap op de vuurpijl met natuurlijk een echte theatervoorstelling waarbij iedereen uit de productie klassen aan bod komt.

Veel van de door de Nozem Fotografie Amersfoort gemaakte foto’s van de afgelopen jaren zijn te zien op de pagina van Theaterfotograaf Het is de moeite waard daar eens doorheen te scrollen. Je zal hier zien dat het enthousiasme bij jong en oud ervan afdruipt!