Theater fotografie

Theater fotografie | een zelfstandige website van De Nozem Fotografie Amersfoort

Met de website van Theater fotograaf heeft de Nozem fotografie Amersfoort | Peter Putters een nieuwe en zelfstandige website neergezet. Theater fotografie heeft altijd een grote interesse gehad bij de Nozem. Vroeger gewerkt als toneelmeester en natuurlijk veel als bezoeker geweest. Het fotograferen van diverse toneel-, cabaret en muziekvoorstellingen waren het gevolg. Heerlijk om achter de coulissen te zien wat er gebeurt, acteurs en technici. Samen staan ze daar voor de ultieme beleving van de bezoeker. Het fotograferen van de voorstelling zit in mijn bloed!

Deze website functioneert als portfolio  van recent materiaal en van eerder gemaakt fotowerk.
De Nozem fotografie Amersfoort | Peter Putters heeft een lange ervaring met het maken van theaterfoto’s. Reeds in het analoge tijdperk was de fotograaf te vinden om diverse producties vast te leggen. (Wim Kan, De Twee Wezen, Stepping Out).
Ook in deze gekke Corona tijd is er gelukkig nog theater. Wel een stuk minder maar misschien zal dat snel weer gaan veranderen. Want willen we niet allemaal weer volle zalen? Gewoon weer fijn naar theater en je laten onderdompelen bij een heerlijke voorstelling?
Kijk vooral eens rond en laat je verrassen in de wondere wereld die theater heet!
Of neem even contact op.