Exposities van de Nozem Fotografie Amersfoort

de nozem fotografie amersfoort

Exposities van de Nozem Fotografie Amersfoort | Peter Putters te zien op vier locaties

Met liefst vier exposities neemt Nozem Fotografie Amersfoort | Peter Putters deel aan het evenement “het DNA van 033”, georganiseerd door 033Fotostad. Vanaf 29 augustus tot 26 oktober 2018 zijn foto’s te zien op vier prachtige locaties in Amersfoort.

Flint Theater Amersfoort, op de binnenplaats op glas. Een zevental foto’s zijn ter grootte van de ramen geprint. Onderwerp laat zich makkelijk raden, theatervoorstellingen vastgelegd door Theaterfotograaf (De Nozem Fotografie Amersfoort), zowel in de Afaszaal als in de theaterzaal en op de binnenplaats van Flint Theater Amersfoort.
‘t  Nonnetje drinken, eten en meer, gelegen aan de Groenmarkt in Amersfoort. Hier vinden iedere donderdagavond en zondagmiddag muziekvoorstellingen plaats. De door Jeroen van der Wey georganiseerde concerten,  variërend van Jazz, pop  tot Singer Songwriter zijn meestal bijzonder hoog van kwaliteit. De Nozem Fotografie Amersfoort | Peter Putters heeft van de daar gemaakte foto’s een compilatie gemaakt. Te zien in de nieuwe “Artroom” van dit sfeervolle etablissement.
 Stadscafé Amersfoort. Ook bekend van de oude Karseboom. De Karseboom vanouds een Hotel Café Restaurant en later het jongerencafé in Amersfoort. Tijdens de verbouw van de Karseboom naar Stadscafé heeft de Nozem meerdere keren de werkzaamheden gevolgd en vastgelegd. Het heeft geleid tot een aantal opvallende beelden welke te zien zijn in deze mooie zaak aan het Lieve Vrouwekerkhof in Amersfoort.
 Stadscafé de Observant. Gelegen aan het Stadhuisplein,  waar ook het Gemeentehuis van Amersfoort is te vinden is.
Het is niet alleen een café, er vindt ook ook zalenverhuur plaats. Minder bekend is misschien wel de fantastische binnenplaats welke het complex rijk is. Een prachtig en rustiek terras midden in het gebouw. Op deze plaats is de expositie van het werk te zien. Gemaakt tijdens de talloze heerlijke Jazz, Latin en Singer Songwriter concerten, die in de winter periode (september-mei) op woensdag avond plaats vinden.

De expositie bezoeken? 
Tijdens de openingstijden.  Let erop bij Flint een bezoek even bij de kassa aan te kondigen. Vind je een bezoek leuk om dat met de fotograaf samen te doen? Dan graag even een berichtje. 

Het is voor de Nozem Fotografie Amersfoort | Peter Putters, de eerste keer dat hij mee doet aan een grootschalige expositie.
De foto’s ook te koop op grotere formaten. Neem even contact op.

Deze exposities zijn mede mogelijk gemaakt door sponsoring van de bedrijven waar de tentoonstellingen plaatsvinden. Maar daarnaast zijn er ook een flink aantal personen die naar aanleiding van de “crowdfunding -actie”  , het mogelijk hebben gemaakt de foto’s op een extra mooi formaat te laten drukken. Langs deze weg dank ik al die mensen uit de grond van mijn hart! Zonder jullie was e.e.a.  niet mogelijk geworden.

Prints zijn geleverd door Printkader Amersfoort. Volg daarvoor deze link>>>>>>

Rest mij als fotograaf iedereen welkom te heten op de genoemde locaties. Laat gerust weten wat je ervan vindt….