Fashionshoot in Nieuwe Stad

Fashionshoot samen met Indigo Fashion in de Nieuwe Stad

Fashionfotografie

Dat een fashionshoot, fotografie met een aparte discipline is klopt helemaal. Maar wat leuk om te doen, zeker als de kleding er mooi uitziet! De samenwerking met Indigo Fashion is dan ook nog vers. De prachtige kleuren die worden gebruikt bij het ontwerpen van de diverse kleding komen mooi uit bij de modeshow van Indigo.
In een prachtige en sfeervolle entourage zijn diverse kledingstijlen gepresenteerd. De kleurrijke ontwerpen werden getoond op diverse kleine podia.

West-Afrikanen weten als geen ander hoe ze de prachtige, kleurrijke en natuurlijke Afrikaanse stoffen kunnen maken. Ze doen dat immers al jaren. Door katoen te verven met kleurstoffen uit de natuur. Zoals Indigo bijvoorbeeld, de diepe blauwe kleur, die niet voor niets eeuwen geleden al ‘blauw goud’ genoemd werd. Of het warme okergeel, dat ook een lange geschiedenis heeft. Door de kleuren vervolgens in traditionele prints op de stof aan te brengen, ontstaat die pure Afrikaanse textiel. Elke stof is uniek en heeft een eigen verhaal. Indigo Fashion verwerkt de stoffen in Europa vervolgens tot unieke kleding en (lifestyle)accessoires die een must zijn voor elke verantwoorde fashionista en lifestyle-lover.